Marina, Proposal Manager bij Keppel Seghers

Gevarieerd takenpakket

Mijn werkdagen als proposal manager variëren enorm. Soms bereid ik nieuwe proposals voor, teken ik het design voor een boiler, of stel ik een pricing op van een volledige waste-to-energy installatie op basis van de input van mijn collega’s. Het is een interessante mix van onafhankelijk werk en teamwork en het geeft me veel voldoening om altijd toe te werken naar een afgewerkte proposal, design of pricing.
 
Extra boeiend aan deze job is dat ik vaak contact heb met het buitenland. We maken immers offertes voor waste-to-energy installaties over de hele wereld. Dat Engels de voertaal is bij deze contacten maakte het voor mij gemakkelijk om mijn weg te vinden bij Keppel Seghers, aangezien Nederlands niet mijn moedertaal is. Het internationale karakter van ons bedrijf maakt het volgens mij ook aantrekkelijker voor mensen van verschillende afkomsten om hier te solliciteren.


Flexibiliteit is onze troef

Onze sterkte is vooral onze flexibiliteit in onze projecten en producten. We proberen altijd onze klanten, leveranciers en partners te begrijpen en we staan continu open voor nieuwe suggesties en ideeën. Bovendien delen we graag onze eigen expertise en begeleiden we onze klanten waar nodig. Door deze productieve samenwerking kunnen we vaak afwijken van onze standaard designs en zorgen we dat onze oplossingen altijd aangepast zijn aan de behoeften van de klant.
 
Die flexibiliteit zie ik ook in de werksfeer bij ons op kantoor. De atmosfeer binnen het bedrijf is altijd heel gemoedelijk en iedereen probeert altijd om elkaar te ondersteunen. We hebben allemaal één gemeenschappelijk doel en dat voel je binnen het bedrijf. No matter what happens, we streven samen naar de beste oplossing voor onze klanten.
 

Familiaal en internationaal

Toen ik hier 17 jaar geleden solliciteerde was Keppel Seghers nog een klein familiebedrijf en die sfeer hangt hier nog altijd. Je kent iedereen hier. Toch zijn we ook een onderdeel van de Keppel Group en maken we zo deel uit van een groot, internationaal bedrijf. Zo hebben we de voordelen van beide types bedrijven: de leuke familiale sfeer en de internationale impact om veel nieuwe klanten te kunnen overtuigen van je expertise.